Planinski dom na Kofcah

Ponudba

kulinarika.png

KULINARIKA

Planinski dom na Kofcah ima že dolgoletno tradicijo pri pripravi domačih, lokalnih jedi. Tako si lahko svoje želodčke pogrejete z domačimi slovenskimi enolončnicami, kot so jota, ričet in malo sposojeni pasulj, telečjo ali piščančjo obaro, gobovo juho z ajdovo kašo, tržiškimi bržolami in drugimi jedmi na žlico.

Seveda pa na planini ne smejo manjkati tudi ajdovi žganci, ki si jih v času pašne sezone lahko privoščite z domačim kislim mlekom, ob hladnejših dnevih pa zraven še kako dobro »pašeta« kislo zelje in Mihova domača klobasa ali pečenica.

Ob lepih vikendih pa iz kuhinje zadiši tudi po pečenki. V peči se namreč pečeta svinjska pečenka ali pa vanjo skoči kakšen kozliček, ki je s pečenim krompirjem prava poslastica.

Brbončice pa na koncu pocrkljajte še z domačimi štruklji, ki jih za Vas pripravljamo v najrazličnejših okusih – od tradicionalnih do modernih, sladkih in slanih ter seveda tudi čokoladnih. Privoščite si tris Kofce, ki je sestavljen iz borovničevega, sirovega in čokoladnega štruklja, ali pa poskusite kaj bolj drznega, kot na primer štruklje s temno čokolado in malino.

Aktualna dnevna ponudba

Poskenirajte QR kodo za aktualne ogled ponudbe in cenika. 

QR-koda-Kofce
otroci.png

ZA NAJMLAJŠE

Planinski dom na Kofcah je priljubljena izletniška točka tudi za družine z otroki.

Planinski dom na Kofcah je priljubljena izletniška točka tudi za družine z otroki, saj pot do doma ni prenaporna, ob poti je mnogo zanimivosti, na vrhu pa je trud poplačan s prikupno igralno hišico, kamor se otroci radi zatečejo, da se malo skrijejo pred soncem in se veselo poigrajo s prijateljčki. V hribih hitro najdejo družbo, s katero rajajo še celo popoldne. Za domom so tudi ostala igrala, od plezalne stene, gugalnic, peskovnika, najbolj razigrani pa lahko svojo odvečno energijo porabijo tudi na trampolinu.

Ko pa se otroci naigrajo, jih lahko odpeljemo še malo po kravjih stezicah okoli doma, kjer si lahko ogledajo planinsko cvetje ali pa si naberejo jagod in borovnic. Takrat priporočamo, da vzamete s seboj odejo in si jo razgrnite na travi v Hudi luknji ali kakšnem drugem malo bolj odročnem kotičku. Tako se boste naužili miru, ki ga ponujajo planine, otroci pa se bodo veselo igrali raziskovalce, ko bodo opazovali mravlje, ki gradijo svoje mravljišče, ali pa v krošnjah opazovali ptice, ki si gradijo svoja gnezda.

Ko pa zakruli v želodčku, takrat pa le veselo nazaj proti Domu na Kofcah, kjer Peter s svojimi pomočniki že pripravlja okusno kosilo.

oddih.png

KRATEK ODDIH

Se želite oddaljiti od mestnega vrveža in se malo ustaviti?

Se želite oddaljiti od mestnega vrveža in se malo ustaviti? Vikend v Planinskem domu na Kofcah je pravi naslov za vse, ki si želijo novih moči nabrati v okolju s pozitivnimi energijami.

V domu imamo 38 ležišč, ki so razdeljena v deset sob. Sobe so okusno opremljene v planinskem slogu, postelje so oblečene v tkanine iz naravnega bombaža. Ob sobah je tudi WC in umivalnik ter bide, kjer si pohodniki lahko osvežite utrujene noge.

Člani planinskih društev imate popust na nočitev.

Za rezervacije pokličite na 040 634 144 ali pišite na info@kofce.si

cheers

POSEBNI DOGODKI

Organiziramo poslovne dogodke, praznovanja in druga srečanja.

Organiziramo tudi poslovne dogodke, team buildinge, praznovanja okroglih obletnic in druga srečanja in vedno se imamo »prav luštno«.

priest

SV. MAŠE NA KOFCAH

V bližini doma stoji ljubka kapelica sv. Janeza Krstnika, v kateri se ob nedeljah v juliju in avgustu odvijajo sv, maše.

Malo pod domom na jasi sredi gozdička stoji ljubka kapelica sv. Janeza Krstnika, v kateri se ob nedeljah v juliju in avgustu odvijajo sv, maše, ki jih običajno daruje tržiški župnik Tomaž Prelovšek.

Sv. maše so ob vsakem vremenu s pričetkom ob 11.30 uri.

Kapelica je po dogovoru z župnikom na voljo tudi za druge namene.

naj-planinska-koca-kofce

Planinski dom na Kofcah je bil izbran za NAJ PLANINSKO KOČO 2019 in 2021!

Poleti je na planini res živahno, saj se po planini pasejo živali, ki so jih okoliški kmetje pripeljali na poletno pašo. Pa tudi zima ima svoj čar. Biti v objemu belih, z debelo snežno odejo pokritih gora je občutek, ki v našem spominu ostane zapisan vse življenje.

Preživite prijeten oddih na najlepši planini pod Košuto

Rezerviraj tukaj!

Hitro in enostavno!

REZERVACIJA

Moji_struklji_logo400

MOJI ŠTRUKLJI Slovenije

štrukljarnice v Ljubljani in Tržiču
Moji_struklji_logo400

naroci-struklje.si

spletna trgovina

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve